Jouw eigen Nofin

Hieronder stel je jouw eigen Nofin lamp samen. Vervolgens ontvang je van ons een fotorealistisch beeld van de lamp! Het samenstellen van een Nofin lamp is volledig vrijblijvend. Als je eenmaal tevreden bent met de kleur kan je bepalen hoeveel Nofin lampen je naast elkaar wil hangen.

1 Kies je kleuren.

Kies een combinatie van RAL-kleuren die je mooi vindt. Om je op weg te helpen hebben wij onderaan deze pagina een selectie gemaakt van RAL-kleuren. Uiteraard kan je ook RAL-kleuren gebruiken die niet op deze pagina staan.

2 Welke kleur waar?

Bepaal waar je elke kleur op de lamp wil hebben door de RAL-code op de juiste plek in het formulier in te vullen. Vul je naam in en je emailadres en verstuur de aanvraag.

3 Ontvang een render!

Je ontvangt van ons een fotorealistisch beeld terug, met daarnaast de prijs per lamp. In overleg kunnen wij nog aanpassingen doen. Als je tevreden bent plaats je bij ons een bestelling voor het aantal gewenste lampen!

RAL-kleuren

Hieronder vind je een selectie van RAL-kleuren. Dit om de keuze wat makkelijker te maken. Desalniettemin kan je hierboven alle officiƫle RAL-kleuren invullen.

Ontwerp je eigen duurzame houten lamp