Jouw eigen Nofin

~
Opzoek naar een lamp in een kleur of kleurencombinatie die niet in de standaard collectie zit? Of wil je meer dan 2 lampen naast elkaar? Dan zit je hier goed!

Wil je meerdere lampen naast elkaar maar in verschillende kleuren of kleurencombinaties? Of wil je dat ik je help met het vinden van de juiste kleuren? Neem dan contact op via de mail: info@vanderwerffdesign.nl

Hoe het werkt

Hieronder kan je aangeven in welke kleuren je de Nofin wil hebben en hoeveel lampen je naast elkaar wil hangen. Wij maken gebruik van RAL-kleuren. Je kan een overzicht van RAL-kleuren vinden onderaan deze pagina.

Voer naar jouw wens de juiste RAL-kleurcodes in en het aantal lampen die je naast elkaar wil hangen. Je zal van mij een fotorealistisch beeld van de lamp(en) ontvangen met daarbij een offerte.
Een aanvraag is volledig vrijblijvend. Daarnaast kunnen wij altijd nog kleine aanpassingen doen aan het ontwerp, samen zoeken we de perfecte lamp voor jou. Voor vragen bel: +316-42586305

Prijzen

Je kan bij 1 tot 3 lampen uitgaan van 10% bovenop de origineel prijs van een lamp (prijzen zijn inc. btw verzending is gratis). De lamp(en) worden geleverd inclusief ophanging en een instructie voor het ophangen:
1 lamp op maat: 989,-€
2 lampen op maat: 1979,-€
3 lampen op maat: 2969,- €
4 lampen op maat of meer: prijs in overleg

RAL-kleuren

Hieronder vind je een selectie van RAL-kleuren. Dit om de keuze wat makkelijker te maken. Desalniettemin kan je hierboven alle officiële RAL-kleuren invullen.

Ontwerp je eigen duurzame houten lamp